Spotkanie wielkanocne dla Parafialnych Zespołów Caritas

10 maja 2022

W sobotę 14.05.2022 roku odbyło się spotkanie wielkanocne Parafialnych Zespołów Caritas. O godzinie 10:00 w Arcybiskupim Wyższym Seminarium Duchownym w Szczecinie uroczystej Mszy świętej przewodniczył ks. bp Henryk Wejman. Po Mszy świętej uczestnicy zasiedli do stołu. Przy okazji spotkania wielkanocnego świętowaliśmy imieniny ks. dyrektora oraz pani Zosi.

Paczka dla Ukrainy

12 marca 2022

Ruszyła akcja Paczka dla Ukrainy.

Pomagamy Ukrainie

24 lutego 2022

Jak pomóc? Dokonując wpłaty na naszej stronie, wpłacając dowolną kwotę na konto:  21 1020 4795 0000 9302 0004 5757 z dopiskiem UKRAINA, wysyłając SMS pod numer 72052 o treści UKRAINA (koszt 2,46 zł z VAT).

Wolontariat w Niemczech w ramach Europejskiego Korpusu Solidarności

12 maja 2022

Wolontariat w Niemczech? Zapraszamy do aplikowania w ramach Europejskiego Korpusu Solidarności. Szczegóły tutaj: https://villa-leipzig.de/european.../hosting-volunteers #europejskikorpussolidarnosci

25-lecie PZC w Barnimiu

10 maja 2022

Parafialny Zespół Caritas z Barnimia obchodził w sobotę 7.05.2022 roku jubileusz 25-lecia. Po uroczystej Mszy, którą celebrowali dyrektorzy Caritas Archidiecezji Szczecińsko-Kamieńskiej - ks. Maciej Szmuc i ks. Mariusz Ogórski oraz Proboszcz Parafii Barnimie ks. Wojciech Kozub, zaproszeni goście i główni bohaterowie święta, wolontariusze zespołu Caritas, udali się do Drawieńskiego Ośrodka Kultury, gdzie miała miejsce jubileuszowa gala.

Obchody Dnia Dobra w Archidiecezji Szczecińsko-Kamieńskiej

5 maja 2022

W Niedzielę Miłosierdzia Bożego 24.04.2022 uczestniczyliśmy w radosnej imprezie pn. "DZIEŃ DOBRA", która odbywała się równolegle w wielu miejscach naszej Archidiecezji. Poniżej szczegółowe relacje z poszczególnych imprez.

1   |   2   |   3   |   4   |   5   |   6   |   7      »      [90]