- O Caritas
- Placówki i ośrodki
- Programy pomocowe
- Akcje i zbiórki
- W parafiach
- SKC
- Wolontariat
- Program FEPŻ
- Pomoc dla Ukrainy
- Kontakt
16 lipca 2024 - dodał x. M
Sezonowe warzywa i owoce, czyli jak jeść zdrowo, ekologicznie i ekonomicznie.
We wtorek 16.O7.2024 roku odbyły się w świetlicy wiejskiej w Barnimiu warsztaty z cyklu ekonomia na co dzień: Sezonowe owoce i warzywa, czyli jak jeść zdrowo, ekologicznie i ekonomicznie. P. Małgorzata Wojtasik po wprowadzeniu teoretycznym zaprosiła uczestników do wspólnego przygotowania potraw omawiając ich kaloryczność, walory zdrowotne i ekonomiczne. Kolejny raz w Barnimiu uczestnicy byli żywiołowi, roześmiani i aktywni, a przygotowane potrawy bardzo smaczne.
Caritas Archidiecezji
Szczecińsko-Kamieńskiej
pl. Matki Teresy z Kalkuty 5
71-622 Szczecin
tel. 91 487 49 05
tel./fax 91 487 33 24
Realizacja: MadeNet.pl